maanantai 12. lokakuuta 2015

Ei vara venettä kaada


Ei voi väittää, etteikö oltaisi valmistauduttu matkaan. Mieheni on tunnetusti tarkka…Asiat tehdään just eikä melkein sinnepäin. Nyt on tehty matkustajailmoitus ulkoministeriöön, jotta voivat sitten lähetellä meille tekstareita mahdollisista tsunameista. Kaikkien maiden suurlähetystöjen numerot on tallennettu puhelimeen. Puhelimiemme taustakuvat on korvattu ICE-tiedoilla. Kotiväki on briiffattu kirjallisilla ohjeilla, mitä poissa ollessamme tulee ottaa huomioon. Muutamia mainitakseni: avoparvekkeen mahdollinen lumesta lakaisu. Lyyraviikunan kasteluohjeet. Etäyhteys kotiserverille varmistettu ja tusina valtakirjoja allekirjoitettu. Passikopiot on muistettu myös. Autoon on vaihdettu talvirenkaat, ihan siltä varalta että saamme vaihtaa ne sitten huhtikuussa kesärenkaisiin. Pakkaaminen on kuumimmillaan, ja suurimman tilan laukusta vie matka-apteekki, joka maksoi ainakin 200 euroa. Kempparituotteet vie toisen puolen laukusta. Aasiasta kun tuskin löytyy aurinkorasvaa, aftersunia, bebantteenia, hyttysmyrkkyä yms. Matkatavaroistamme löytyy myös lukuisia tarvikkeita taskuvarkaiden, kelmisiivoojien ja vilunkipelaajien huijaamiseksi ja torjumiseksi. Tarvitsemme kuulemma myös jesaria, taskulampun, ensiapupakkauksen luonnollisesti.

Rokotuksista otettiin vanhojen olemassa olevien päälle Japanin aivotulehdus ja keltakuume. Oralille on kannettu siinä määrin rahaa, että on varmistettu hammaskaluston moitteeton kunto. Matkavakuutus laitettiin voimaan varalta jo lokakuun alusta. Oltaisiin mieluusti otettu mukaan myös omat paukkuliivit, mutta niille ei nyt tila laukussa riitä.

Viimeisille päiville onkin lähinnä tiedossa läheisten tapaamista, pakastimen sulatusta ja kaiken edellisen kertaamista.

-Hannakaisa


Kiistän kaiken enkä myönnä mitään.

-Sami

Kaksi päivää lähtöön!!!!

Vinkki: Mikäli haluat sähköpostiisi ilmoituksen, aina kun blogi päivittyy, niin kirjoita sähköpostiosoitteesi Follow by email –kohtaan (sivupalkissa oikealla). 

Ekan viikon setti


4 kommenttia: